Laatste berichtje...

Via Chiang Mai naar Phitsanulok gereden. Onderweg zijn we langs een theeplantage gereden en hebben natuurlijk ook thee gedronken. (Pickwick, net zoals in de reclame
Verder zijn we langs een olifantentrainingscentrum geweest en hebben een show gekeken.
De volgende dag hebben we nog een fietstocht gemaakt langs allemaal mooie monumenten en boedha's (zie foto's). Het was echt superwarm die dag, de heetste dag tot nu toe in Thailand...
De volgende dag met de trein weer naar Bangkok gereisd. Helaas geen nachttrein, maar de zes uur vlogen verrassend snel om. Diezelfde avond nog naar de rosse buurt in Bangkok geweest, Patpong, om een show de zgn Katoy's te zien (omgebouwde mannen). Je gelooft je ogen niet! Totdat ze gaan praten!

De laatste dag in Bangkok natuurlijk nog even geshopt in een groot warenhuis MBK. SUPERGROOT! 8 verdiepingen, maar de Bijenkorf is er echt niet mee te vergelijken. En 's avonds ben ik wezen stappen met Krista. Eerst hebben we cocktails gedronken op de 52e(!) verdieping. WAT EEN UITZICHT! Ik voelde me echt 'on top of the world'. (Die foto's volgen nog). Daarna doorgegaan naar de Supperclub in Bangkok en nog even flink doorgefeest...

's Ochtends was het even wat minder leuk, want we moesten vroeg op voor de reis naar alweer de laatste bestemming, Koh Samet. Het regende echt keihard tijdens de boottocht, gelukkig maar een half uurtje.
En nu zit ik op dit Bounty-eiland. Nog drie dagen genieten. Het is hier vandaag geweldig weer en ik verkleur razensnel. Insmeren dus!

Dit was mn laatste logje. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Bedankt allemaal voor de leuke en lieve berichtjes! En tot in Nederland!