Bangkok
Vandaag vroeg opgestaan voor de fietstocht in Bangkok. Deze tocht wordt georganiseerd door een Nederlander. Hij doet dit al twintig jaar. En dat is te merken. Door allerlei smalle paadjes van de marktjes gereden. Echt heel leuk om mee te maken. Ik keek m'n ogen uit! Vervolgens zijn we met de boot (+ fiets) naar een ander gedeelte van Bangkok gevaren om daar door meer natuur te fietsen. Over hele smalle paadjes over water en door de rimboe gefietst!! Echt heel bizar om te zien hoe mensen hier leven. Ik kan helaas de foto's er niet op zetten, dus dat komt een andere keer, maar dan zullen jullie het wel zien.
Na deze superleuke fietstour hebben we het Grand Palace en Wat Phra Kaeo bezocht. Heel mooi allemaal. Ook behoorlijk wat foto's gemaakt.
Net heb ik weer een massage gehad, dit keer een echte Thaise! Dus ik ben weer helemaal relaxed! Zometeen lekker eten in de 'backpackers' buurt om vanavond nog even de omgeving te verkennen.
Morgen vertrekken we om 7 uur richting Kanchanaburi. Het is wel lekker om zo vroeg te gaan, want het is echt HOT! Af en toe valt er een regenbui, maar dat is wel een heerlijke verkoeling.
Ik heb het hier echt heel erg naar m'n zin en ben blij dat ik nog 20 dagen voor de boeg heb. Er valt hier zoveel te zien en te beleven. De mensen zijn super vriendelijk en glimlachen continu. Echt een heerlijk land!